LANDGOED RIJCKHOLT IN HET ZEEUWSE GEERSDIJK samen mooie herinneringen maken

Particuliere Woonzorg

Landgoed Rijckholt biedt een diversiteit aan woonmogelijkheden met particuliere zorg voor ouderen. Wij leveren de zorg die u nodig heeft in een sfeervolle, gezellige omgeving. De opzet is kleinschalig, met meerdere kleine huizen ingebed in een gevarieerde landelijke omgeving, die de typische uitstraling van een dorp heeft.

Bed & Breakfast

Geniet van prachtig Zeeland en boek een kamer in onze Bed & Breakfast. Iedere kamer heeft zijn eigen unieke sfeer. Het landgoed biedt heerlijke rust in een fijne boerderij-achtige omgeving en voor de kinderen is er voldoende te doen in de vrije natuur.

Restaurant

In Restaurant Landgoed Rijckholt geniet je van een heerlijk avondmaal in een gezellige huiskamersfeer. Koud buiten? Kom lekker opwarmen bij onze open haard. Of neem een verfrissende versnapering in onze prachtige serre.

Kinderopvang

Landgoed Rijckholt is een uitstekende plek voor kinderen om lekker buiten te kunnen spelen en de natuur te verkennen. Er zijn veel dieren op het landgoed en er valt veel te leren en te spelen. De kinderopvang heeft plaats voor kinderen tot 4 jaar.

Vakantiehuisjes

Onze vakantiehuisjes hebben allemaal een specifieke eigenheid, een mooie grote tuin, een ruim uitzicht en u heeft veel privacy. Ideaal voor families met kinderen, die zowel op het landgoed als daarbuiten voldoende vermaak in de natuur kunnen vinden.

Lunchroom

De lunchroom is onderdeel van het restaurant dat pal aan een van de populaire fietsroutes op Noord-Beveland ligt. Wij bieden u op ons zonovergoten terras een fijne versnapering aan terwijl uw fietsaccu bij ons oplaadt. Elke zondag kunt u hier terecht voor een High Tea.

Woonzorg Appartementen

B&B kamers

Supertoffe Kinderopvang

Vierkante meter natuur (en veel meer daarbuiten)

Werken bij Landgoed Rijckholt

Openstaande vacatures

Berichten van Landgoed Rijckholt

Landgoed Rijckholt locatie voor sneltest
  Landgoed Rijckholt

Landgoed Rijckholt locatie voor sneltest

Op Landgoed Rijckholt wordt de eerste COVID-snelteststraat van Zeeland geopend. Een deel van het terrein wordt beschikbaar gesteld aan zorgbedrijf Lead Healthcare, dat de teststraat faciliteert. Na het maken van een afspraak op covidsnelteststraat.nl kunnen bezoekers in de teststraat op ...

Lees verder

Update COVID-19
  Landgoed Rijckholt

Update COVID-19

Als gevolg van de door het kabinet genomen maatregelen is ons restaurant in deze tijd gesloten voor gasten van buitenaf. Het is tot minimaal half november niet mogelijk te reserveren. Aanvragen voor de periode daarna zijn onder voorbehoud van nieuwe ...

Lees verder

Oproep: Extra handen voor de zorg
  Woonzorg

Oproep: Extra handen voor de zorg

De zorg staat flink onder druk. Extra handen zijn dan ook zeer welkom.Ben jij iemand of ken jij een (oud) zorgprofessional die tijdelijk kan bijspringen in de zorg? Op de website https://www.extrahandenvoordezorg.nl/ kan iedereen zich aanmelden om te helpen in ...

Lees verder