Bed & Breakfast Landgoed Rijckholt

Bed and Breakfast

anderhalve meter afstand
wijdgestrekte, vrije omgeving
overnachting inclusief ontbijt

Bed & Breakfast Landgoed Rijckholt is gelegen in het kleine dorpje Geersdijk op het prachtige eiland Noord-Beveland in de provincie Zeeland. Je kunt bij ons terecht om heerlijk van de rust en natuur te genieten. Ook zijn er voldoende activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt die de moeite van een bezoekje meer dan waard zijn.

Landgoed Rijckholt is een landgoed met verschillende doeleinden. Vroeger was het een fruitboomgaard maar nu huisvest er een Bed & Breakfast, een restaurant, een kinderopvang en een woon-zorgvoorziening voor ouderen.

De Bed & Breakfast is gevestigd in de oude fruitschuur van het landgoed. Iedere kamer heeft een eigen thema gekregen. Zoals de kamer van Boeddha, het Uilennest, of de kamer van Oma’s Spiegeltjes. Er is veel natuur en ruimte rondom de Bed & Breakfast, het Landgoed is immers bijna 7 hectare groot.

De B&B beschikt over tweepersoonskamers op de begane grond met een eigen badkamer met een bad of douche. Tevens zijn er familiekamers op de eerste etage van het Bed & Breakfast gebouw en boven het restaurant geschikt voor 2 volwassenen en 2/3 kinderen. Er zijn geen televisies op de kamers, wel is er gratis Wi-Fi.

Het landgoed geeft veel ruimte voor kinderen met skelters en een trampoline. Er zijn ook veel dieren zoals kippen, ezels en schapen. Je kunt in ons restaurant of de bijbehorende serre of terras terecht om of iets te drinken of een hapje te eten. In de avond schotelen wij je een heerlijk gerecht voor.

Ook kun je gebruik maken van onze nieuwe Take Away Service. Hierbij kun je via onze website of in het restaurant een lunch- of borrelpakketje samenstellen om mee te nemen wanneer je de omgeving gaat verkennen.

Het Coronavirus

Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met de maatregelen en adviezen rondom het coronavirus.

  • De tafels en stoelen van het restaurant staan op voldoende afstand uit elkaar.
  • Het ontbijt en diner wordt voor je klaargezet, zodat je het zelf kunt pakken.
  • Om te voorkomen dat iedereen tegelijk komt ontbijten of dineren worden er vooraf tijden afgesproken waarop de maaltijd in het restaurant genuttigd kan worden.
  • Nieuw is onze take away service. Je kunt online, via telefoon of in het restaurant een lunch- of borrelpakket samenstellen voor onderweg. Zo kun je direct de omgeving gaan verkennen en tussendoor heerlijk in de open natuur picknicken.

Hier kom je voor de landelijke natuur

Iedere Bed & Breakfast kamer heeft zijn eigen unieke sfeer. Er zijn verschillende groottes en verschillende faciliteiten en iedereen kan gebruik maken van de parkachtige omgeving van 7 Ha.

Het park is fijn spelen voor kinderen, met spannende hoekjes en dieren zodat het de uitstraling van een boerderij heeft.

2-persoons- of familiekamers

De Bed & Breakfast beschikt over tweepersoonskamers op de begane grond met een eigen bad of douche. De familiekamers zijn op de eerste verdieping, deze zijn groter en hebben een slaapbank die goed geschikt is voor 2 jonge kinderen.

Er zijn geen televisies op de kamers, maar er is wel gratis Wi-Fi in de kamers en in de openbare ruimtes.

Voor kinderen is er volop te beleven op het landgoed. Zo hebben wij veel dieren rond lopen, zijn er skelters en fietsjes aanwezig en een grote trampoline.

Goed om te weten

De sleutel ligt klaar in het restaurant. Je kunt het beste eerst parkeren, dan de sleutel halen en dan de spullen. De kamers zijn klaar vanaf 14:00 uur in de middag. Mocht je heel laat in de avond aankomen, laat het ons dan even weten, dan kunnen we de sleutel voor je neerleggen.

In het hoogseizoen hanteren wij een minimaal verblijf van 2 nachten in het weekend. De prijzen van de familiekamers zijn gebaseerd op 2 volwassenen. Per kind (tot 14 jaar) komt er €15,00 extra bij per nacht. In een familiekamer kunnen op de slaapbank maximaal 2 kinderen en nog een babybedje. Er zijn 2 familiekamers geschikt voor 3 kinderen (2 op de slaapbank en 1 op een extra bed).

Kinderen tot 3 jaar verblijven gratis, indien een eigen babybedje is meegenomen.

Wat mensen schrijven over Landgoed Rijckholt