Bed & Breakfast Landgoed Rijckholt

Bed and Breakfast

Rust en natuur in prachtig Zeeland

Bed & Breakfast Landgoed Rijckholt is gelegen in het dorpje Geersdijk op het eiland Noord-Beveland in de provincie Zeeland. Hier geniet je van de rust en natuur. Verken de omgeving via een van de vele wandel- en fietsroutes, bezoek de prachtige Zeeuwse dorpen en steden en overnacht in een van onze sfeervolle kamers.

Landgoed Rijckholt is een landgoed met verschillende faciliteiten. Vroeger was het een fruitboomgaard maar nu huisvest er een Bed & Breakfast, een lunchroom/restaurant, een kinderopvang en een woonzorgvoorziening voor ouderen.

Ons restaurant serveert ’s avonds een lekker diner van de kaart. In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is reserveren wel noodzakelijk. Dit kan via deze website, telefonisch of geef dit aan bij de reservering. En ga je eropuit? Maak dan gebruik van onze Take Away Service. Bestel in het restaurant een lekker lunch- of borrelpakketje om onderweg mee te nemen.

Het Coronavirus

Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met de maatregelen en adviezen rondom het coronavirus.

  • De tafels en stoelen van het restaurant staan op voldoende afstand uit elkaar.
  • Het ontbijt en diner wordt voor je klaargezet, zodat je het zelf kunt pakken.
  • Voor diner is reserveren vereist. Dit kan via deze website, telefonisch of geef dit aan bij de reservering.

Hier kom je voor de landelijke natuur

Verken de omgeving via een van de vele wandel- en fietsroutes, bezoek de prachtige Zeeuwse dorpen en steden en overnacht in een van onze sfeervolle kamers.

Is het te warm voor een fiets- of wandeltocht? Ga dan lekker naar het strand en neem een duik in de Oosterschelde of het Veerse Meer. Slecht weer? Of liever een dagje of avondje op het landgoed blijven? Gezellig! In ons huiskamerrestaurant of op ons zonovergoten terras kun je heerlijk wegdromen in een boek of gewoon stilletjes genieten van de rust en de omgeving.

Ook zijn er voldoende activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt die de moeite van een bezoekje meer dan waard zijn.

Tweepersoons- en familiekamers

De Bed & Breakfast beschikt over tweepersoonskamers op de begane grond met een eigen bad of douche. De familiekamers zijn op de eerste verdieping, deze zijn groter en hebben een slaapbank die goed geschikt is voor twee jonge kinderen.

Goed om te weten

De sleutel ligt klaar in het restaurant. Je kunt het beste eerst parkeren, dan de sleutel halen en dan de spullen. De kamers zijn klaar vanaf 14:00 uur in de middag. Mocht je heel laat in de avond aankomen, laat het ons dan even weten, dan kunnen we de sleutel voor je neerleggen.

In het hoogseizoen hanteren wij een minimaal verblijf van 2 nachten in het weekend. De prijzen van de familiekamers zijn gebaseerd op 2 volwassenen. Per kind (tot 14 jaar) komt er €15,00 extra bij per nacht. In een familiekamer kunnen op de slaapbank maximaal 2 kinderen en er is ook plaats voor een babybedje. Er zijn twee familiekamers geschikt voor 3 kinderen (2 op de slaapbank en 1 op een extra bed).

Kinderen tot 3 jaar verblijven gratis, mits een eigen babybedje is meegenomen.

Wat mensen schrijven over Landgoed Rijckholt