Geniet van de rust en natuur in prachtig Zeeland

Bed & Breakfast Landgoed Rijckholt

Landgoed Rijckholt & COVID-19

U bent ondanks alle maatregelen rondom het coronavirus nog steeds van harte welkom op Landgoed Rijckholt. De bed & breakfast is “gewoon” geopend voor boekingen. Er zijn vanzelfsprekend wel wat aanpassingen gedaan om het verblijf voor iedereen zo veilig en aangenaam mogelijk te maken.

Er wordt met grote zorg aandacht besteed aan hygiëne en de diverse adviezen rondom het coronavirus. In de openbare ruimtes worden mondkapjes gedragen en op het wijdgestrekte landgoed heeft u veel bewegingsruimte.

Voor eten en drinken kan de afhaalfunctie van ons restaurant worden gebruikt. U kunt uw broodje, soepje of stoofpotje dan nuttigen op een van de vele open plekken op het landgoed. Of op de eigen kamer natuurlijk. Het ontbijt wordt bij u aan de deur gebracht, u hoeft alleen maar uw ontbijtwensen door te geven aan onze medewerkers.

Voor meer informatie kunt u altijd even via telefoon, mail of app contact opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Over Landgoed Rijckholt

Landgoed Rijckholt ligt op het eiland Noord-Beveland in de provincie Zeeland. Vroeger was het een fruitboomgaard, nu zijn er een bed & breakfast, lunchroom/restaurant, een kinderopvang en een woonzorgvoorziening voor ouderen.

Hier geniet je van de rust en natuur. Breng een bezoekje aan de ezelwei, maak een praatje met de schaapjes of ga lekker zonnen langs de waterkant. Verken de omgeving via een van de vele wandel- en fietsroutes. Bezoek de prachtige Zeeuwse dorpen en steden en overnacht in een van onze sfeervolle kamers.

Is het te warm voor een fiets- of wandeltocht? Ga dan lekker naar het strand en neem een duik in de Oosterschelde of het Veerse Meer. Slecht weer? Of liever een dagje of avond op het landgoed blijven? Gezellig! In ons huiskamerrestaurant of op ons terras kun je heerlijk wegdromen in een boek of gewoon stilletjes genieten van de rust en de omgeving. Ook zijn er voldoende activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt die de moeite van een bezoekje meer dan waard zijn.

De Bed & Breakfast beschikt over tweepersoonskamers op de begane grond met een eigen bad of douche. De familiekamers zijn op de eerste verdieping, deze zijn groter en hebben een slaapbank die goed geschikt is voor twee jonge kinderen.

De sleutel ligt klaar in het restaurant. Je kunt het beste eerst parkeren, dan de sleutel halen en dan de spullen. De kamers zijn klaar vanaf 15:00 uur in de middag. Mocht je heel laat in de avond aankomen, laat het ons dan even weten, dan kunnen we de sleutel voor je neerleggen.

De prijzen van de familiekamers zijn gebaseerd op 2 volwassenen. Per kind (tot 14 jaar) komt er €15,00 extra bij per nacht. In een familiekamer kunnen op de slaapbank maximaal 2 kinderen en er is ook plaats voor een babybedje. Er zijn twee familiekamers geschikt voor 3 kinderen (2 op de slaapbank en 1 op een extra bed).

Kinderen tot 3 jaar verblijven gratis, mits een eigen babybedje is meegenomen.

Onze kamers

Onze tweepersoonskamers bevinden zich in het B&B gebouw op begane grond. Ze zijn heerlijk in hun eenvoud en hebben geen televisie en geen minibar. Elke kamer heeft een eigen thema.

Op de eerste verdieping van het B&B gebouw en boven het restaurant zijn onze familiekamers gesitueerd. Alle familiekamers hebben twee boxsprings en een slaapbank. Er is genoeg ruimte om ook nog een ledikant te plaatsen. De kamers hebben geen televisie.

In ons nieuwste gebouw bevinden zich twee luxe kamers. Deze kamers beschikken over een televisie en een kitchenette.

Wat mensen schrijven over Landgoed Rijckholt