Geniet van de rust en natuur in prachtig Zeeland

Bed & Breakfast Landgoed Rijckholt

Landgoed Rijckholt ligt op het eiland Noord-Beveland in de provincie Zeeland. Vroeger was het een fruitboomgaard, nu zijn er een bed & breakfast, lunchroom/restaurant, een kinderopvang en een woonzorgvoorziening voor ouderen.

Hier geniet je van de rust en natuur. Breng een bezoekje aan de ezelwei, maak een praatje met de schaapjes of ga lekker zonnen langs de waterkant. Verken de omgeving via een van de vele wandel- en fietsroutes. Bezoek de prachtige Zeeuwse dorpen en steden en overnacht in een van onze sfeervolle kamers.

Is het te warm voor een fiets- of wandeltocht? Ga dan lekker naar het strand en neem een duik in de Oosterschelde of het Veerse Meer. Slecht weer? Of liever een dagje of avond op het landgoed blijven? Gezellig! In ons huiskamerrestaurant of op ons terras kun je heerlijk wegdromen in een boek of gewoon stilletjes genieten van de rust en de omgeving. Ook zijn er voldoende activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt die de moeite van een bezoekje meer dan waard zijn.

Ons restaurant serveert ’s avonds een lekker diner van de kaart. En ga je eropuit? Maak dan gebruik van onze Take Away Service en bestel in het restaurant een lekker lunch- of borrelpakket om onderweg mee te nemen.

COVID-19

Voorlopig is het restaurant gesloten voor reserveringen. B&B gasten worden wel toegelaten voor ontbijt, lunch en diner. Ontbijt is tussen 08.30 uur en 10.00 uur. Diner wordt geserveerd tussen 18.00 uur en 20.00 uur.

De Bed & Breakfast beschikt over tweepersoonskamers op de begane grond met een eigen bad of douche. De familiekamers zijn op de eerste verdieping, deze zijn groter en hebben een slaapbank die goed geschikt is voor twee jonge kinderen.

De sleutel ligt klaar in het restaurant. Je kunt het beste eerst parkeren, dan de sleutel halen en dan de spullen. De kamers zijn klaar vanaf 15:00 uur in de middag. Mocht je heel laat in de avond aankomen, laat het ons dan even weten, dan kunnen we de sleutel voor je neerleggen.

De prijzen van de familiekamers zijn gebaseerd op 2 volwassenen. Per kind (tot 14 jaar) komt er €15,00 extra bij per nacht. In een familiekamer kunnen op de slaapbank maximaal 2 kinderen en er is ook plaats voor een babybedje. Er zijn twee familiekamers geschikt voor 3 kinderen (2 op de slaapbank en 1 op een extra bed).

Kinderen tot 3 jaar verblijven gratis, mits een eigen babybedje is meegenomen.

Onze kamers

Onze tweepersoonskamers bevinden zich in het B&B gebouw op begane grond. Ze zijn heerlijk in hun eenvoud en hebben geen televisie en geen minibar. Elke kamer heeft een eigen thema.

Op de eerste verdieping van het B&B gebouw en boven het restaurant zijn onze familiekamers gesitueerd. Alle familiekamers hebben twee boxsprings en een slaapbank. Er is genoeg ruimte om ook nog een ledikant te plaatsen. De kamers hebben geen televisie.

In ons nieuwste gebouw bevinden zich twee luxe kamers, met optie voor het bijboeken van de sauna voor privégebruik. Deze kamers beschikken over een televisie en een kitchenette.

Wat mensen schrijven over Landgoed Rijckholt