We hebben diertjes

Op het landgoed lopen kippen vrij rond, is er een ezelwei, een schapenwei en komt de pauw af en toe op bezoek.

Ons restaurant verzorgt de maaltijden

Tussen de middag krijg je een lekker, gezond bord eten van het restaurant van Landgoed Rijckholt.

Kleinschalige opvang

Geen gedoe, direct contact met de mensen die je zoekt.

Op Landgoed Rijckholt is buiten spelen écht buiten spelen. Er zijn diverse speeltoestellen en zo af en toe maken we een rondje over het landgoed, bezoeken we de ezeltjes en schaapjes en zwaaien we naar de bewoners van de verzorgingshuizen van Landgoed Rijckholt.

Kinderopvang TED is een gezonde kinderopvang. Naast het spelen in een natuurrijke omgeving schept het restaurant van Landgoed Rijckholt dagelijks een lekkere verse maaltijd op.

Interesse? Nieuwsgierig? Neem contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding. Of kom gewoon eens een wandeling doen over het landgoed.


Onze 2 kinderen komen vanaf de start bij de opvang. Voor de kinderen is het fijn dat ze veel buiten in de tuin zijn en de natuur op het prachtige landgoed ontdekken. Ze gaan naar de dieren en mogen lekker kliederen en vies worden.

Wat ook heel bijzonder is, is dat de oudere bewoners worden bezocht door de kinderen.Voor ons als ouders zijn de kleinschaligheid, het persoonlijke contact en de korte lijntjes met de juffen erg prettig. Ze denken met ons mee en staan ook open voor suggesties. 

Wij zijn heel erg tevreden!

Verhaaltjes van Opa Rob


Opa Rob lees verhaaltjes voor. Voor het slapen gaan. Spannende of leuke verhalen.”Ik raad altijd aan om met je ogen dicht onder de dekens te luisteren. Want als je je ogen dicht hebt kun je er van alles bij verzinnen. Met een kleine bluetooth speaker is het nog leuker, die kun je makkelijk in bed leggen, terwijl je hem aanstuurt met je telefoon.

En wil je weten wie Opa Rob is? Lees dan het stukje over de geschiedenis van Landgoed Rijckholt.