ontdek de wereld KLEINSCHALIG. PROFESSIONEEL, NATUURGERICHT ER IS
WEER
PLAATS!
dier en natuur EEN VEILIGE PLEK WAAR JE LEKKER JEZELF KUNT ZIJN ga samen op ontdekkingstocht VERKEN HET LANDGOED

Dagelijks verse warme maaltijden van ons restaurant

Ontdek het landgoed, met kippen, schapen en ezels

Vrijheid om lekker jezelf te zijn

De leukste kinderopvang van Noord-Beveland

ted

Dit is Ted. En toen Ted nog een kleine dreumes was had Ted het moeilijk. Hij had een forse blaasontsteking waarvoor hij in het ziekenhuis opgenomen moest worden. In die periode was Ted vaak heel Triest en Droevig. We probeerden hem te troosten en dat lukte vaak, maar soms ook niet.

Gelukkig was Ted een stoere, sterke jongen en werd hij goed geholpen door de dokters. Daardoor werd Ted weer helemaal de oude. Ted was weer Trots en Dapper.

Welkom bij Rijckholt Kinderopvang Trots en Dapper

...oftewel Kinderopvang TED

Kinderopvang TED op Landgoed Rijckholt in Geersdijk is een plek waar je kind helemaal zichzelf kan zijn. Ontdek de wereld in je eigen tempo. Verken het landgoed met je nieuwe vriendjes. De prachtige, rustige omgeving biedt vele mooie en leerzame bezienswaardigheden.

Buiten spelen is bij ons écht buiten spelen.

Op het landgoed zijn diverse dieren te vinden. Er zijn ezeltjes, schaapjes en kippen. En tussen de middag wordt er een lekkere, gezonde warme maaltijd gebracht door het restaurant van Landgoed Rijckholt!

Kinderdagverblijf

Ons kleinschalige kinderdagverblijf is voor kinderen van 0 tot 4 jaar. We zijn van maandag tot en met vrijdag geopend, van 07:00 uur tot 19:00 uur. Je kunt je kind dus al vroeg brengen. En je hoeft je nooit te haasten als je uit je werk komt. Kortom, nooit ‘stress’ op de piekmomenten van de dag.

Kom een keer vrijblijvend langs en zie zelf hoe de kinderen hun dag op ons landgoed besteden.