Kinderopvang Landgoed Rijckholt

Kinderopvang Landgoed Rijckholt is de leukste kinderopvang van Noord-Beveland. Een plek waar de kinderen zich thuis en geborgen voelen, waar het fijn is om te zijn, waar je buiten kunt spelen… en ook binnen als je dat wilt… Waar het eten lekker en gezond is, waar er dieren zijn, je dingen leert door te doen en te spelen, kortom, waar je mooie herinneringen maakt.

 

Kinderdagverblijf

Landgoed Rijckholt heeft een kleinschalig kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Hier maken we graag samen plezier. Er zijn leuke activiteiten en we gaan wanneer het weer het toelaat veel naar buiten. De prachtige, rustige omgeving biedt vele mooie en leerzame bezienswaardigheden. Buiten spelen is bij ons écht buiten spelen. Op het landgoed zijn diverse dieren te vinden. Er zijn ezeltjes, schaapjes en kippen.

We zijn van maandag t/m vrijdag open van 07:00 uur tot 19:00 uur. Je kunt je kind dus al vroeg brengen. En je hoeft je nooit te haasten als je uit je werk komt. Kortom, nooit ‘stress’ op de piekmomenten van de dag.

Kom een keer vrijblijvend langs en zie zelf hoe de kinderen hun dag op ons landgoed besteden.