Kinderopvang Landgoed Rijckholt - Onze leidsters

Onze leidsters

Onze liefdevolle en zorgzame leidster gaan dagelijks met de kinderen om. Daarom ondersteunen we hen individueel en in teamvergaderingen en bieden we ze cursussen en workshops, op het gebied van pedagogische vaardigheden, aan.

Ze zijn goed geschoold en getraind in het herkennen van de verschillende ontwikkelingsstadia die elk kind doorloopt. Met gerichte acties stimuleren zij vaardigheden bij kinderen, die hen tot gelukkige en evenwichtige personen maken en hen helpen het beste uit zichzelf te halen. Leidsters doen dit door zelf het super voorbeeld te geven. Doordat zij een omgeving creëren waarin vertrouwen, ontwikkeling en positiviteit centraal staan, volgen kinderen dat goede voorbeeld.

Rianka Vink-Hendrikse

Ik ben Rianka (1992). Ik ben getrouwd met Wouter en we hebben samen dochter Isa en een zoon Jesse. We wonen vlakbij op een boerderij en hebben een hond, een kat en 5 kippetjes, een gezellige beestenboel. Sinds 2006 werk ik op het landgoed. Na mijn opleiding MBO kinderopvang ben ik ook bij Rijckholt blijven werken, hoe mooi is het dan dat mijn passie voor de kinderopvang nu uit kan oefenen op het voor mij zo bekende Landgoed!

Paulien Koenraadt

Ik ben Paulien (1993). Ik ben werkzaam op het Landgoed en coördineer de activiteiten voor oud en jong. Ik zal zowel op de voor- als achtergrond treden wat betreft de kinderopvang. Ik heb gemerkt dat de verschillende doelgroepen mij aanspreken. Ik kan me ook heel goed verkleden en dan verschillende karakters nadoen, als student heb ik dat een tijd als bijbaan gedaan.

Saskia Korstanje

Ik ben Saskia (1992). Ik woon samen met mijn vriend in Geersdijk. In mijn vrije tijd wandel ik graag met de hond of lees ik graag een boek. Sinds 2018 ben ik werkzaam in de kinderopvang zowel op de groep als op de achtergrond. Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker afgerond en ben daarna verder gaan studeren voor pedagogiek, deze heb ik in 2017 afgerond. Het werken met kinderen blijft voor mij een uitdaging, ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen manier waardoor het observeren interessant blijft.

Debbie Kapoen

Ik ben Debbie Kapoen (1987). Ik woon op een boerderij in Kortgene en woon daar met mijn vriend Nico en drie kinderen. Mijn hobby’s zijn spelen op de baritonsax bij Muziekvereniging apollo uit Wissenkerke en ik vind het ook leuk om taarten te maken voor de verjaardagen van de kinderen. Verder gaan we graag leuke dingen doen, zoals een rondje op de bakfiets, zwemmen of gewoon lekker buiten in de tuin. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en ben dan ook al ruim 11 jaar werkzaam in de kinderopvang.