Landgoed Rijckholt is een parkachtige buitenplaats van 7 hectare in Geersdijk op Noord-Beveland. Op het landgoed zijn verschillende huizen en appartementen voor ouderen die (nog) geen of juist intensieve zorg behoeven. Daarnaast is er een vrij toegankelijk restaurant, een bed & breakfast, er zijn vakantieappartementen en er is ook een kinderopvang.

De vele faciliteiten maken het landgoed een erg fijne plaats voor bewoners, toeristen en werknemers, van jong tot oud.

Landgoed Rijckholt is vrij toegankelijk voor toeristen en overige gasten. We hebben een lunchroom/restaurant, een Bed & Breakfast en vakantiehuisjes. Er is ook een kinderopvang.

Het landgoed is ook uitermate geschikt voor het houden van een (besloten) feest, zoals een bruiloft. Ook zijn er verschillende ruimtes beschikbaar voor vergaderingen of andere bijeenkomsten.

Op deze website proberen wij u zoveel mogelijk informatie te geven over onze diensten, de omgeving en de mensen. Zo bevat onze “virtuele bibliotheek” meer informatie over dementie en hoe daarmee om te gaan, kunt u op de evenementenkalender zien wat er binnenkort op het landgoed te doen is en kunt u op de B&B- en restaurantpagina’s direct een reservering plaatsen voor een gezellig verblijf.