Woonzorg Landgoed Rijckholt - Service

Service

Maaltijdservice

Iedere dag kookt onze kok een verse maaltijd. We hebben een vast menu, dit wordt wekelijks samengesteld waarbij er wordt geluisterd naar aanvragen van bewoners en er rekening wordt gehouden met de producten van het seizoen. De maaltijden worden in het restaurant bereid en bij de bewoners thuis naar hun appartement gebracht of naar de woonkamers.

Ons Restaurant op het Landgoed

Ons Restaurant is een heerlijke stop om een kopje koffie met een stukje appelkoek te komen eten, lekker te komen lunchen, een borrel met bitterballen te eten of een uitgebreid 3-gangendiner te komen genieten.

Boodschappen bezorgservice

De bewoners kunnen elke week zelf een eigen boodschappenlijstje samenstellen en versturen naar onze supermarkt.

Chauffeursdienst

Wij hebben begeleiders in dienst die u graag rijden en begeleiden bij ziekenhuisbezoek, familiebezoek of andere uitjes. De begeleiders kunnen ook in uw auto rijden.

Klusjesman

Onze klusjesman is in overleg beschikbaar voor kleine klussen in en om het huis. Mocht onze klusjesman het niet kunnen oplossen helpen wij u met het vinden van een oplossing voor het probleem.

Stomerij

U kunt uw kleding bij ons afgeven voor de stomerij.

Was- en Strijkservice

Tenzij u het zelf niet kunt laten, kunt u uw was gewoon door ons laten wassen en strijken. Alles keurig netjes opgevouwen terug in de kast, zodat u kunt genieten van de omgeving en de activiteiten.

Pedicure

Wij hebben 2 vaste pedicures die aan huis komen.

Fysiotherapie

De fysiotherapeute uit het dorp komt een aantal keren per week aan huis.

Kapper

Er is een kapster uit het dorp die vast aan huis komt, maar het is ook mogelijk om u door een chauffeur naar de kapper te laten brengen en weer op te laten halen.

Schoonheidsspecialiste

Onze schoonheidsspecialiste haalt u indien gewenst op voor een behandeling in haar salon, maar het is ook mogelijk om u door haar thuis te laten behandelen.

Als u bij ons in een groepshuis woont…

…dan heeft u in uw kamer geen plaats voor een eigen wasmachine en droger. Wij verzamelen dan uw was in een wasmand op de kamer en dragen er zorg voor dat deze weer gestreken in uw kast terecht komt.

De was- en strijkservice bijdrage is 55 euro per maand. Deze bijdrage is voor het gebruik van de machines en het wasmiddel. De verzorging die de was doet wordt uit uw zorgpakket vergoed. Wij gaan er wel vanuit dat al uw kleding op 30 graden machinewasbaar is.

Uiteraard mag uw familie ook de was doen. Wij kunnen ook de stomerij voor uw regelen.