Landgoed Rijckholt: Paviljoenbouw

Het concept van paviljoen bouw.

De verschillende functies die het Landgoed biedt hebben ieder hun eigenheid en privacy omdat ze op gepaste afstand in een eigen gebouw gesitueerd zijn.

Logées

Familie en kennissen kunnen met familiekorting logeren in onze Bed & Breakfast. De Bed & Breakfast wordt ook veel gebruikt voor familie reünies en feesten. In de zomer is het een genot om tijdens een wandelingetje de kinderen van Bed and Breakfast gasten op de trampoline of op de skelters te zien spelen. Landgoed Rijckholt is een plek waar drie generaties zich van jong tot oud thuis voelen. In het geprezen restaurant kan je heerlijk tafelen met familie.

eenzaamheid2-feature
jonge-eendjes-in-de-vijver

Samen genieten van het leven

Bij het woonzorggedeelte zijn situaties denkbaar (bijv. dementie) waarbij specifieke zorg nodig is. Gelukkig kunnen wij dan een passende oplossing op het eigen terrein bieden. Voor echtparen is dit heel plezierig, omdat het mogelijk is om (gedeeltelijk) bij elkaar te blijven, waardoor de partner wel de lusten, maar minder de lasten heeft van de zorg. Bovendien vindt u als partner op het landgoed snel mensen die begrijpen wat u meemaakt, omdat zij in een vergelijkbare situatie zijn en het zorgteam besteed ook specifiek aandacht aan partners en familie.

Ook voor familie is het fijn om bij elkaar te komen. In ons restaurant kun je samen heerlijke avonden beleven en als familie mooie herinneringen samen maken.