Landgoed Rijckholt vacatures

Terug naar het overzicht


Landgoed Rijckholt, een familiebedrijf

Landgoed Rijckholt was vroeger een fruitboomgaard met appels en peren en tegenwoordig zijn er diverse functies op die het samen een heel bijzondere plek maken. Er is een woonzorg voorziening voor ouderen, een restaurant, een Bed & Breakfast, er zijn vakantiehuizen en is er een kinderopvang.

Wij zijn vaak op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega's. Het familiegevoel is sterk aanwezig bij ons, ook in de teams. We werken tussen de verschillende disciplines veel samen, het restaurant kookt voor de bewoners en de kinderen van de opvang gaan bij de bewoners in de huiskamers op bezoek. Dat vraagt samenwerking van alle collega's en samenwerken doen wij graag. Herken je je hierin en spreekt een van de vacatures je aan? Mail dan je motivatie en CV naar vacature@landgoedrijckholt.nl

VACATURE RESTAURANT
Lijkt het jou leuk om in een gezellige huiskamersfeer onze gasten in het restaurant te bedienen? Stuur dan direct je sollicitatie. Wij zoeken enthousiastelingen die minimaal 10 uur per week inzetbaar zijn voor ontbijt, lunch, diner óf alle drie deze diensten afwisselend voor de variatie.

VACATURES ZORG
Zie je het meer zitten als begeleider in de zorg? Solliciteer dan naar de functie van verzorgdende_IG (min. 15u/w), begeleider (min. 15u/w) of huishoudelijke hulp (min. 7u/w). Een aantal van onze collega’s combineert de bediening in het restaurant met de begeleiding van de bewoners. Op die manier heb je veel afwisseling en uitdaging en grote flexibiliteit. Zit er iets voor jou bij? Of voor iemand die je kent? Bij interesse mag je je CV en begeleidend schrijven mailen naar vacature@landgoedrijckholt.nl

STAGE LOPEN?
Wij zijn een erkend leerbedrijf voor stages Helpende, Verzorgende, Koks en Facilitaire dienstverlening. Mocht je bij ons stage willen lopen, neem dan contact op met de stagecoördinator van jouw opleiding. Als scholier kun je ook voor je maatschappelijke stage bij ons terecht.

Terug naar het overzicht