Werken bij Landgoed Rijckholt

Onze vacatures per 1-3-2019 zijn

Sterke jongens/meisjes voor de tuin – minimale leeftijd 17 jaar

Wil je wel iedere ochtend even lekker buiten bezig zijn en ben je niet bang om spierballen te kweken? Kom dan hagen scheren, snoeien en ander groot tuinwerk doen.

Voor het restaurant en de B&B:

  • Professionele bediening voor de à la carte avonden in het restaurant. Minimaal 2 dagen per week en mogelijkheden voor full-time uren.
  • Flexibele parttime medewerkers gevraagd voor de bediening en alle andere voorkomende werkzaamheden, het aantal uren is bespreekbaar. Deze functie houdt in dat je flexibel bent om in de ochtenden, middagen en avonden te helpen in de bediening. Dit is het maken van het ontbijt voor de B&B gasten, het bediening van de lunch en ‘s avonds het à la carte diner.
  • Afwashulpen voor alle dagen, vooral in de avonduren. Een ideale bijbaan, thuis eerst huiswerk maken en dan een vaste avond in de week geld verdienen. Het is gezellig in de keuken.
  • Voor de B&B kunnen we nog meerdere medewerkers inzetten voor de kamer schoonmaak. Vooral natuurlijk in de weekenden. Ook de ideale bijbaan, je leert werken en je kan doorstromen naar de bediening als je het goed doet.

Voor de zorg:

  • Begeleiding voor de bewoners – minimaal 15 uur per week. Je helpt de bewoners bij kleine zorgmomenten. Je bent gastvrouw in de huiskamer, doet activiteiten en zorgt voor sfeer en veiligheid. Je moet goed kunnen plannen, de rust kunnen bewaren, gevoel voor humor is fijn. Een diploma is niet vereist, wel het hart op de goede plek. 15-30 uur per week. Diensten zijn van 8-15 of van 15-22 uur. Alle dagen van het jaar gaat het werk door.
  • Verzorgende-ig – minimaal 15 uur per week in ons zorgteam voor de bewoners. 15-28 uren per week. Je werkt flexibele diensten op de diverse locaties op het landgoed. Je bent verantwoordelijk voor de zorg voor de bewoners gedurende je dienst. Het is afwisselend, de ene keer help je de bewoners met een dementie in een klein groepshuis, de andere keer kom je bij bewoners thuis voor thuiszorg.

Geïnteresseerd in een van deze leuke banen? Mail je motivatie en CV naar vacature@landgoedrijckholt.nl

Stage lopen?

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor stages Helpende, Verzorgende, Koks en Facilitaire dienstverlening. Mocht u bij ons stage willen lopen, neem dan contact op met de stagecoördinator van uw opleiding. Als scholier kun je ook voor je maatschappelijke stage bij ons terecht.