Veelgestelde Vragen

Over uw boeking

Ik wil graag mijn reisdata wijzigen. Hoe doe ik dat?
Wanneer u via Booking.com of AirBnB heeft geboekt, dan kunt u de data eenvoudig wijzigen via uw account. Voor het wijzigen van uw boeking via onze website kunt u contact opnemen via het contactformulier op deze website.

Ik wil graag mijn boeking annuleren. Moet ik hiervoor betalen?
Voor al onze accommodaties zijn er annuleringsvoorwaarden van toepassing. Deze verschillen per accommodatie. Bekijk de voorwaarden hier.

Moet ik borg betalen?
Bij de vakantiehuizen in de Galerie, Tip’s Place en de Babbelaar vragen wij vooraf om een borg van EUR 150,-, die – mits alles netjes wordt achtergelaten – na vertrek weer wordt teruggeboekt. De borg komt bovenop het boekingsbedrag en wordt – net als toeristenbelasting en eventuele schoonmaakkosten – apart vermeld bij onze bevestiging van de boeking. Bij de B&B kamers zijn geen borg en extra schoonmaakkosten.

Moet mijn boeking vooraf worden betaald?
U heeft bij boekingen voor de B&B de mogelijkheid om vooraf te betalen. Handig, alles al afgerekend, dus hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Bij de vakantiehuizen in de Galerie, Tip’s Place en de Babbelaar sturen wij vooraf een verzoek voor een aanbetaling.

Kan ik ook buiten de wisseldagen om boeken?
Bij de vakantiehuizen in de Galerie, Tip’s Place en de Babbelaar zijn de wisseldagen op maandag en vrijdag (tijdens het hoogseizoen enkel op vrijdag). Wenst u bijvoorbeeld op vrijdag aan te komen en de volgende week op zaterdag weer te vertrekken, dan kan dit altijd geregeld worden. Wij verzoeken dan om even contact op te nemen via het contactformulier.

Over uw verblijf

Zijn honden toegestaan op het landgoed?
Honden zijn toegestaan op het landgoed, mits aangelijnd. De extra kosten bedragen EUR 10,- per hond per nacht.

Kan ik ook eerder inchecken?
Wij kunnen hierover geen garanties geven. U kunt het best op de dag van aankomst even contact opnemen en vragen of uw kamer al gereed is.

Kan ik ook later inchecken?
Als u verwacht laat aan te komen, dan zullen wij de sleutel voor u klaarleggen en instructies sturen waar u uw kamer kunt vinden. De plattegrond van het landgoed ook hier te bekijken.

Waar kan ik tijdens mijn vakantie iets eten?
De medewerkers van ons restaurant staan van ‘s ochtends tot ‘s avonds voor u klaar. In de ochtend staat er een lekker ontbijtbuffet klaar. Vanaf 12.00 uur is de keuken open voor een smakelijke lunch en tussen 18.00 uur en 20.00 uur kan er gereserveerd worden voor diner.

Over onze faciliteiten

Is er een bad aanwezig?
Sommige B&B kamers hebben een bad, andere kamers hebben een douche. Het is niet mogelijk om zelf een kamer met bad of douche te boeken. Als u speciale wensen heeft, dan kunt u dit aan ons doorgeven bij invoeren van uw boeking of via het contactformulier op deze website. Op basis van beschikbaarheid proberen wij hier zo goed mogelijk aan te voldoen.

Is er een koelkast in de kamer aanwezig?
De standaard tweepersoonskamers, hoekkamers en familiekamers hebben geen eigen koelkast. In de luxere boothuisappartementen (bakboord, stuurboord, brug) staat wel een koelkastje. Ook de vakantiehuizen in de Galerie, Tip’s Place en de Babbelaar hebben een eigen koelkast.

Is er in elke kamer een televisie?
Nee. De standaard tweepersoonskamers, hoekkamers en familiekamers hebben geen eigen televisie. In de luxere boothuisappartementen (bakboord, stuurboord, brug) staat wel een televisie. Ook de vakantiehuizen in de Galerie, Tip’s Place en de Babbelaar hebben een televisie.

Mag er gerookt worden?
Nee, het hele landgoed is rookvrij. Dat houdt in dat zowel binnen als buiten de kamers niet gerookt mag worden.

Is er een zwembad?
Alleen de luxe vakantiehuizen in de Galerie (Diamant, Trotse Pauw en Zeeuws Knoopje) geven toegang tot het privé zwembad van de eigenaar van deze huizen.

Is er een speeltuin?
Er zijn speeltoestellen aanwezig. Bij de luxe vakantiehuizen in de Galerie kan er gespeeld worden met de kabelbaan. Bij het B&B gebouw zijn skelters en een trampoline aanwezig.

Kan ik mijn elektrische auto opladen?
Jazeker, de auto is met een pasje op te laden aan de kant van de Galerie, tegenover het restaurant.

Is er een laadpunt voor fietsen?
Ja, het is mogelijk om fietsen op te laden. U kunt in ons restaurant terecht voor meer informatie.

Kunnen er fietsen worden gehuurd?
Momenteel kunnen er geen fietsen worden gehuurd op het landgoed. In het nabijgelegen Kamperland kunt u wel fietsen huren.

Is er WiFi?
Ja, er is vrijwel overal gratis WiFi aanwezig. Alleen bij vakantiehuis Tip’s Place is er momenteel nog geen internetverbinding actief. Hier wordt aan gewerkt.

Is de sauna ook voor openbaar gebruik?
Nee, de sauna is direct gekoppeld aan vakantieapparatement De Brug.

Coronagerelateerde vragen

Welke regels gelden er deze zomer op het landgoed?
Wij hanteren de regels en adviezen die door onze overheid worden gecommuniceerd. Voor een actueel overzicht van wat wel en niet kan verwijzen wij u dan ook naar de website van de rijksoverheid, die hier te bekijken is.