Woonzorg Landgoed Rijckholt - Activiteiten

Activiteiten

Bij ons staan uw eigen interesses centraal. Van welke muziek houdt u, heeft u affiniteit met koken of meer met (luister)boeken of televisie en film?

We proberen onze landelijke omgeving maximaal te betrekken in de activiteiten. Er is een agenda met een aantal vaste activiteiten waar de bewoners aan deel mogen nemen, van zingen tot gymnastiek.

Mits het weer het toelaat wordt er dagelijks gewandeld over het landgoed. Verder proberen we goed te kijken naar individuele interesses. Zo hebben we een moestuin voor bewoners die het leuk en lekker vinden hun eigen groenten te kweken, of waar je gewoon naartoe kan wandelen om van de geur en de warmte te genieten.

De dag start altijd met het nieuwsuurtje waar afhankelijk van de interesses de krant wordt gelezen, een spelletje wordt gedaan en koffie wordt gedronken.

Ook worden er met regelmaat leuke activiteiten georganiseerd voor de buurtbewoners en de gasten van onze bed & breakfast en het restaurant en valt er veel te doen en te zien voor de kinderen van het kinderdagverblijf.