Groepswonen in het Landhuis

een sfeervol, huiselijk, particulier verzorgingshuis

Het Landhuis is een groepshuis met 10 appartementen van 50 vierkante meter met een eigen badkamer. Er zijn appartementen op de eerste verdieping met een groot eigen balkon en uitzicht over de vijver of de boomgaard. Het Landhuis heeft twee woonkamers, een woonkeuken en een groot terras. Deze worden gemeenschappelijk gebruikt.

De appartementen in het Landhuis zijn geschikt voor mensen die graag hun privacy behouden, maar ook sociaal contact zoeken. Er is altijd iemand in huis aanwezig die zorg kan bieden en iemand voor de gezelligheid. Het is een huiselijk en particulier alternatief voor het traditionele verzorgingshuis.

De appartementen hebben geen eigen keuken, de maaltijden worden iedere dag vers geserveerd en kunnen gezamenlijk of in het eigen appartement genuttigd worden.

De structuur van de dag wordt aangegeven, maar het ritme dat de individuele bewoner gewend is geweest in het leven wordt gehandhaafd. De activiteiten worden hierop aangepast. Wandelen, buiten zijn, atelier en restaurant bezoek zijn hier voorbeelden van.

De servicediensten zoals de kapper, schoonheidsspecialiste en fysiotherapeut komen aan huis.

Maak direct een vrijblijvende afspraak voor een rondleiding

of neem persoonlijk contact op voor meer informatie