Woonzorg Landgoed Rijckholt - Service

Service

Maaltijdservice

Iedere dag kookt onze kok een verse maaltijd. We hebben een vast menu, dit wordt wekelijks samengesteld waarbij er wordt geluisterd naar aanvragen van bewoners en er rekening wordt gehouden met de producten van het seizoen. De maaltijden worden in het restaurant bereid en bij de bewoners thuis naar hun appartement gebracht of naar de woonkamers.

Ons restaurant is een heerlijke stop om een kopje koffie met een stukje appelkoek te komen eten, lekker te komen lunchen, een borrel met bitterballen te eten of een uitgebreid 3-gangendiner te komen genieten. De bewoners kunnen elke week zelf een eigen boodschappenlijstje samenstellen en versturen naar onze supermarkt.

Chauffeursdienst

Wij hebben begeleiders in dienst die u graag rijden en begeleiden bij ziekenhuisbezoek, familiebezoek of andere uitjes. De begeleiders kunnen ook in uw auto rijden.

Klusjesman

Onze klusjesman is in overleg beschikbaar voor kleine klussen in en om het huis. Mocht onze klusjesman het niet kunnen oplossen helpen wij u met het vinden van een oplossing voor het probleem.

Was

U kunt uw kleding bij ons afgeven voor de stomerij. Tenzij u het zelf niet kunt laten, kunt u uw was gewoon door ons laten wassen en strijken. Alles keurig netjes opgevouwen terug in de kast, zodat u kunt genieten van de omgeving en de activiteiten. Als u bij ons in een groepshuis woont dan heeft u in uw kamer geen plaats voor een eigen wasmachine en droger. Wij verzamelen dan uw was in een wasmand op de kamer en dragen er zorg voor dat deze weer gestreken in uw kast terecht komt.

Pedicure, fysiotherapie en andere diensten

Pedicures, fysiotherapeuten en de kapster komen aan huis. Het is ook mogelijk om u door een chauffeur naar de kapper te laten brengen en weer op te laten halen. Onze schoonheidsspecialiste haalt u indien gewenst op voor een behandeling in haar salon, maar het is ook mogelijk om u door haar thuis te laten behandelen.