De Villa's - wonen met zorg achter de hand

voor vitale ouderen die zelfstandig willen blijven wonen

In de villa’s zijn grote appartementen van 100 vierkante meter gesitueerd op de begane grond of eerste verdieping. De appartementen zijn bereikbaar met de lift, en hebben een groot terras of balkon, hun eigen voordeur en vrij uitzicht.

Er is een grote woonkamer met open keuken, een extra kamertje, slaapkamer en badkamer met zowel bad als douche. In sommige appartementen zit een open(gas)haard, in allen is de mogelijkheid een haard te installeren.

De appartementen in de villa’s zijn voor vitale ouderen die graag landelijk en zelfstandig willen blijven wonen, met de zorg achter de hand.

Uiteraard is het mogelijk om te blijven wonen, ook als er in de toekomst wel zorg nodig is. De zorg komt dan aan huis in het appartement.

Er kan ook gebruik gemaakt van de servicediensten op het landgoed zoals het laten thuisbezorgen van boodschappen of maaltijden. De kapper, schoonheidsspecialiste en fysiotherapeut komen aan huis.

Er zijn 10 appartementen van 100 vierkante meter op het landgoed. Villa Anna en Villa Apolline hebben beiden vier appartementen en het Boothuis heeft twee appartementen.

Maak direct een vrijblijvende afspraak voor een rondleiding

of neem persoonlijk contact op voor meer informatie