Keuken dagelijks geopend van 10.00-20.00 uur

Reserveren via website, telefoon of op locatie

Fietsaccu opladen mogelijk

Restaurant Landgoed Rijckholt

Bij Restaurant Landgoed Rijckholt kun je dagelijks terecht voor een lekkere gezonde lunch, een kopje koffie of een glaasje wijn. In de avond serveren wij een heerlijk menu van de kaart.

Het restaurant bevindt zich in de oude fruitschuur van Landgoed Rijckholt. Wij koken dagvers en met lokale producten. Onze lunchroom is onderdeel van het restaurant dat pal aan een van de populaire fietsroutes op Noord-Beveland ligt. Wij bieden op ons zonovergoten terras een fijne versnapering aan terwijl je fietsaccu bij ons oplaadt.

En wil je een lunch- of borrelpakketje meenemen voor onderweg? Maak dan gebruik van onze Take Away Service. Vraag naar de mogelijkheden.

Iedereen is vanaf 11.00 uur van harte welkom om op ons terras aan te schuiven voor een kopje koffie of een lekkere lunch (keuken is open vanaf 12.00 uur). Wij houden ons hierbij aan de coronaregels en -adviezen van de overheid. Reserveer een tafeltje via het formulier op deze pagina of bij aankomst op locatie.

DSC09796
DSC00836

RESERVEREN

Reserveer een tafel voor lunch of diner. Reserveringen voor vandaag kunnen telefonisch worden gedaan. Bel hiervoor met 0113-302100