Restaurant Landgoed Rijckholt

Restaurant

een heerlijke plaats om in een gezellige huiskamersfeer te genieten van een hapje en een drankje

ook vegetarische gerechten
reserveren voor avondeten verplicht
afhaalservice voor lunch

Het restaurant bevindt zich in de oude fruitschuur van Landgoed Rijckholt. Hier kunt u dagelijks vanaf 11.00 uur terecht voor een lekkere gezonde lunch, een kopje koffie of een glaasje wijn en ’s avonds bedienen wij een lekker diner van de kaart.

Wij koken dagvers en met lokale producten. Zelfs met producten van eigen landgoed, zoals eieren en appels.

Onze lunchroom is onderdeel van het restaurant dat pal aan een van de populaire fietsroutes op Noord-Beveland ligt. Wij bieden u op ons zonovergoten terras een fijne versnapering aan terwijl uw fietsaccu bij ons oplaadt.

En wilt u een lunch- of borrelpakketje meenemen voor onderweg? Maak dan gebruik van onze Take Away Service.

Reserveren voor lunch of diner

Het restaurant is weer geopend en kunt u (eindelijk) gaan genieten van onze volledig vernieuwde menukaart. We willen u wel vragen om te reserveren door onderstaand formulier in te vullen.

Wij vragen naast het aantal personen ook om het aantal huishoudens door te geven. Dit doen wij om rekening te kunnen houden met de verplichte anderhalve meter afstand. Behoort u allen tot hetzelfde huishouden, dan kan iedereen bij elkaar aan een tafel, zijn er meerdere huishoudens, dan zal de reservering voor meerdere tafels worden geplaatst.

Verder gelden de standaard regels rondom het coronavirus ook bij ons.
– voelt u zich niet lekker of heeft u verkoudheidsklachten, kom dan niet
– was vaak en goed uw handen
– houd anderhalve meter afstand van mensen buiten het eigen huishouden en geef anderen ook de mogelijkheid om die afstand te houden

Reserveren via de website kan tot één dag van tevoren. Wilt u vandaag nog een tafel reserveren, bel dan vanaf 12.00 uur met het restaurant op 06 – 226 095 10.

Onderstaand formulier is voor reserveren van lunch of diner. Wilt u reserveren voor een evenement, kijk dan op de evenementenpagina.