Restaurant Landgoed Rijckholt

Door de maatregelen rondom COVID-19 is het niet mogelijk om voor korte termijn te reserveren. Het restaurant is tot nader bericht gesloten. B&B gasten worden wel toegelaten voor ontbijt, lunch en diner.

Maak er dit jaar thuis een ├ęcht heerlijk avondje van!

Bestel een schotel voor het gezin en geniet van een lekker diner op Sinterklaasavond.

Bij Restaurant Landgoed Rijckholt kun je dagelijks vanaf 11.00 uur terecht voor een lekkere gezonde lunch, een kopje koffie of een glaasje wijn. ’s Avonds bedienen wij een lekker diner van de kaart.

Het restaurant bevindt zich in de oude fruitschuur van Landgoed Rijckholt. Wij koken dagvers en met lokale producten. Zelfs met producten van eigen landgoed, zoals eieren en appels.

Onze lunchroom is onderdeel van het restaurant dat pal aan een van de populaire fietsroutes op Noord-Beveland ligt. Wij bieden op ons zonovergoten terras een fijne versnapering aan terwijl je fietsaccu bij ons oplaadt.

En wil je een lunch- of borrelpakketje meenemen voor onderweg? Maak dan gebruik van onze Take Away Service.

High Tea

Je kunt ook elke zondagmiddag bij ons terecht voor een lekkere en gezellige High Tea. Meer informatie en reserveren: klik hier

Reserveren voor lunch of diner

In verband met de maatregelen rondom COVID-19 is het restaurant de komende weken alleen toegankelijk voor B&B gasten. Reserveren zonder B&B overnachting is voorlopig niet mogelijk.