Bed & Breakfast en Vakantiehuizen

Jouw plek voor een vakantie in prachtig Zeeland


Landgoed Rijckholt is een heerlijke plek om er even tussenuit te gaan. Je verblijft op een groot landgoed op het eindeloze eiland Noord-Beveland.

Vroeger was het landgoed een fruitboomgaard, nu zijn er vakantiehuisjes, een bed & breakfast, een gezellig restaurant en zelfs een kinderopvang en een woonzorgvoorziening voor ouderen.


Natuur, zon, zee, strand


Verken de omgeving via een van de vele wandel- en fietsroutes. Bezoek de prachtige Zeeuwse dorpen en steden en overnacht in een van onze sfeervolle kamers of appartementen.

‘s Ochtends is het ontbijtbuffet in het restaurant. Een lekker broodje met kaas, yoghurt of fruit en een eitje. Na het ontbijt een kopje koffie en als het lekker weer is, dan lekker buiten in de ochtendzon of in de overdekte Serre.

Het Veerse Meer is op loopafstand te bereiken en ook het strand is in de buurt. En voor de wat langere afstanden is er een busverbinding vlakbij. Zo heb je alles wat Zeeland te bieden heeft binnen handbereik.


Welkom!Welkom op Landgoed Rijckholt, jouw plek voor een heerlijke vakantie in de provincie Zeeland. Bij aankomst kun je inchecken in ons restaurant, waar je gelijk even lekker kunt relaxen op het terras of in de serre. En verblijf je in onze B&B, dan staat er ’s ochtends een lekker ontbijtbuffet voor je klaar.

En er is meer op Landgoed Rijckholt

Meer vakantiehuisjes en een gezellig huiskamerrestaurant

Het gezellige huiskamerrestaurant is prima geschikt voor een lekkere lunch of avondeten.

Restaurant Landgoed Rijcholt


Bij Restaurant Landgoed Rijckholt kun je dagelijks terecht voor een lekkere gezonde lunch, een kopje koffie of een glaasje wijn. In de avond serveren wij een heerlijk menu van de kaart.

Het restaurant bevindt zich in de oude fruitschuur van Landgoed Rijckholt. Wij koken dagvers en met lokale producten. Onze lunchroom is onderdeel van het restaurant dat pal aan een van de populaire fietsroutes op Noord-Beveland ligt. Wij bieden op ons zonovergoten terras een fijne versnapering aan terwijl je fietsaccu bij ons oplaadt.


Vakantiehuisjes in een oude boerenschuur

De Galerie


Recht tegenover het landgoed bevindt zich De Galerie, een oude boerenschuur met vier vakantiehuisjes. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien. In de zomer is er (gedeeld) toegang tot het zwembad en kunnen de kinderen los op de speeltoestellen.

De Galerie wordt beheerd door Rob en Barbara Bakker en heeft een eigen website voor informatie en boekingsaanvragen.


Een gezellige plek voor jong en oud

Het Landgoed


Landgoed Rijckholt heeft niet alleen een bed & breakfast, een restaurant en vakantiehuisjes, er wonen ook mensen op het landgoed. In onze zorgvoorziening, die bestaat uit meerdere villa’s en appartementen, wonen ouderen met of zonder zorg. Met de mix van oud en jong, aangevuld met onze grote groep medewerkers, is het landgoed een heel fijne plek om te verblijven.